top of page

YOGA&SOUND Workshop - Jóga és hangfürdő

Jóga es hang együtt, Gárdián Szilviával

 

Teaching in my home country, Hungary is always a special and heartwarming experience for me. It is an honour to hold my first yoga&sound workshop in Budapest in one of the leading Yoga and Meditation centers of the hungarian capital, in the Asram Yoga Center.

This workshop will be held in Hungarian.

 

Időpont: 2014. nov. 9. 18:15-20:00

Helyszín: ASRAM Jóga budai studio, 1024 Bp. Ady E. u. 1.

Oktató: Gárdián Szilvia

Ár: 2500 Ft

Bejelentkezéssel!

 

A HANGok ősi barátja a MOZGÁS, együtt és egymást támogatva ősidők óta segítenek nekünk abban, hogy ellátogassunk saját belső harmóniaszigetünkre.

Ezen a foglalkozáson a JÓGA és a tibeti éneklő edények HANGja egymást támogatva egy olyan érdekes és külonleges belső utazásra invitálnak bennünket, ahol nyugalmat, feltöltődést, intuíciót, koncentrációt és ellazulást találhatunk attól függően, hogy mire van éppen szükségünk.

A jóga és hang foglalkozás során egy kíméletes jógagyakorlatsor és légzéstechnika segítségével fellazítjuk és elengedjük a bennünk elraktározott feszültségeket, hogy azután annak teljességében tudjuk befogadni a tibeti hangtálak harmónikus rezgéseit.

 

Pár szó magamról

A foglalkozás vezetője az Angliában élő magyar jógatanár, Gárdián Szilvia (www.szilviagardian.com). Szilvia munkaja során a jóga és hang élményének megosztásán keresztül szeretne segíteni tanítványainak abban, hogy kapcsolatba kerüljenek a mindenkiben ott lakozó, vele született életörömmel, bölcsességgel és feltétel nélküli szeretettel.

A YOGA&SOUND (jóga és hang) nevű programját először  2014 tavaszán mutatta be nagy sikerrel Anglia legrangosabb jóga rendezvényén, az OM YOGA SHOW-n. Budapesten előszőr nálunk, az Asram Jógaközpontban próbalhatjátok ki.

Mindenkit szeretettel várunk, előzetes jógaismeret nem szükséges.

 

Bejelentkezés az Asram recepció elérhetőségein: recepcio@jogakozpont.hu vagy 20/552-6564

 

bottom of page